dg tachov jaro

PVC HANDSKER FRA TACHOV

rukavice 001Selskabet DG Tachov, s.r.o. er den eneste producent af dybbet arbejdhandsker i Tjekkiet og et af de få stadig fungerende i Europa. Selskabet tilbyder dybbet arbejdshandsker i forskellige størrelse, farve og længde. Handsker fra Tachov er dybbet i PVC pastaer. De har en bred anvendelse i alle industri sektor, produktion samt husstand og de yder højt niveau af beskyttelse mod mekaniske, kemiske og biologiske risici. Alle svarer til standarder EN420, EN374 og EN388. Produktionsafdelinger DG Tachov er gældende også for relativ mindre produktionsserier. Sådan kan de blive tilpasset også til kunders særlige krav under den streng kvalitetskontrol.

Selskabets hovedmål er at tilbyde kunder en omfattende sortiment, professionel tilgang, kvalitetsprodukter for konkurrencedygtige priser og frem for alt at være en pålidelig partner til sine kunder i området inde for personlige beskyttende midler. Derfor du vælger kun hos os pålidelige beskyttende arbejdshandsker til enhver aktivitet som beskytter effektiv dine hænder. Hovedprioriteten er frem for alt tilffredshed af vore kunder og derfor tilpasser vi os deres ønsker. Vi fremsender vare allerede fra 200 stk. farvevalg, størrelse og lignende.

Produktion startede i 1958. Et radikal opsving af hele virksomhed begyndte i 1999. Moderniseringen af produktionprocedurer i samarbejde med udlandske og indenlandske eksperter og kvalifikation og medarbejderes erfaringer sikrer standard produktionskvalitet. Toksisk phthalat er i beskyttende handsker DG Tachov erstattet med moderne blødgørere anbefalet af firmaeksperter BASF og LANXESS. Standard produktionsprogram omfatter flere end 100 elementer i forskellige størrelse, farve og længde.

dg tachov ekologicke rukavice DG

PHTHALATFRI PRODUKTIO

Hvad er phthalater ?
Det drejer sig om estere af phthalsyre som bruges som blødgører i produktion af PVC.
Vægtmæssig andel af blødgørere i PVC udgør 30-51%. I tilfælde af handsker er andelen virkelig ca 50%.
Phthalaters hovedproblemet er at de ikke er kemisk tæt bundet. Derved kan phthalater frigives gennem hele livscyklusen af PVC og forurene luft, jord og vand.
Sidst men ikke mindst kan den true alle levende organismer inklusive mennesker.
I tilfælde af brug arbejdshandsker med phthalat inholdet, takket være direkte hudkontakt, kan de nemt komme i brugerens blodcirkulation.
Den menneskelig organisme kan eliminere fra kroppen 60-90% phthalater, resten dog akkumuleres i kroppen og ved et regelmæssig brug af sådane handsker truer phthalater alvorlig for brugerens sundhed.

Konkrete eksempler på sundhedsfarer:

Svækkelse af human immunitet,
Trusler mod lunge, lever og nyrer funktionen,
Øge risikoen for allergi og astma,
Negativ indvirkning på blodkoagulation og hormonal og reproduktive systemet især hos unge og teenage mænd

Phthalatfri produktion i DG Tachov

I 2012 blev i DG Tachov startet phthalatfri produktion.
Phthalat blødgørere blev erstattet med blødgørere fri for phthalat der ikke truer brugeres sundhed og på samme tid ikke truer miljøet.
DG Tachov anvender til produktion af PVC handsker en blødgører Mesamoll, velegnet også i fødavareindustrien.
DG Tachov adskiller sig således meget sammenlignet med de fleste konkurrenter ved at tilbyde beskyttende arbejdshandsker der også beskytter mod urimelig indflydelse af phthalater.
(runde mærke med tekst: phthalatfri blødgører velegnet også i kontakt med fødevarer)

ryby

THE PROJECTUNIE

STRENGHTENING EXPORT PERFORMANCE OF DG TACHOV VIA INTERNATIONAL TRADE FAIRS“ is financially supported by the European Union.


We will attendent:
Intersec Dubai (UAE 2016)
National Hardware Show Las Vegas (USA 2016)
Expoprotection (Paris 2016)
Intersec Dubai (UAE 2017)
A+A Düseldorf (Germany 2017)
Intersec Dubai (UAE 2018)
Eisenwarenmesse Köln (GERMANY 2018)
Euro Safety Tampere (FINLAND 2018)
Expoprotection Paris (FRANCE 2018)
Dubaj (UAE 2019)
A+A Düsseldorf (Germany 2019)
Intersec Dubai (UAE 2020)
Eisenwarenmesse Köln (GERMANY 2020)

unie

Gloves Dg Tachov

DG TACHOV s.r.o.