dg tachov jaro

TACHOVIN PVC-PÄÄLLYSTEISET KÄSINEET

finDG TACHOV Company Ltd. on Tsekin tasavallan ainoa päällystettyjen työhansikkaiden valmistaja ja samalla yksi harvoista Euroopassa toimivista. Yritys tarjoaa korkealaatuisia päällystettyjä käsineitä eri koossa, väreissä ja pituuksissa. Tachov-käsineet on päällystetty PVC-massoilla. Käsineitä käytetään laajasti teollisuuden eri yksiköissä sekä kotitalouksissa. Ne tarjoavat korkealuokkaisen suojauksen mekaanisia, kemiallisia ja biologisia vaaroja vastaan. Kaikki noudattavat EV 420, EN 374 ja EN 388 -standardeja. DG Tachovin tuotantolinjat soveltuvat myös suhteellisen pienten tuotantoerien valmistukseen. Näinollen niitä voidaan mukauttaa asiakkaiden erityisvaatimuksiin tarkoin laatuvalvonnoin.

Yrityksen päätarkoitus on tarjota asiakkaille täysi valikoima tuotteita, ammattimaisesti, laatutuotteita kilpailukykyisin hinnoin ja kaiken huipuksi olla luotettava kumppani asiakkaillensa henkilökohtaisten suojavälineiden alalla. Käsinevalikoimastamme löydätkin luotettavat tuotteet, jotka suojaavat kätesi tehokkaasti missä tahansa aktiviteetissa. Tärkein prioriteetti on saada asiakkaat tyytyväisiksi. Meillä onkin kunnia mukautua juuri heidän vaatimuksiinsa. Toimitamme tuotteita vähintään 200 kappaleen erissä, värit, koko jne on valittavissa.

Tuotantomme käynnistettiin vuonna 1958. Koko tehtaan moniosainen uudistus alkoi vuonna 1999. Tuotannon modernisointi toimii yhdessä ulkomaalaisten sekä kotimaisten asiantuntijoiden kanssa ja työntekijöiden pätevyys ja kokemus varmistavat tuotantomme korkeat laatustandardit. Myrkyllisiä ftalaatteja ei löydy DG Tachov -suojakäsineistä. Ne on korvattu nykyaikaisilla BASF:N ja LANXESS:n asiantuntijoiden suosittelemilla pehmentimillä. Standardi tuotanto-ohjelmamme sisältää yli 100 tuotetta eri koossa, väreissä ja pituuksissa

dg tachov ekologicke rukavice DG

FTALAATITON TUOTANTO

Mitä ftalaatit ovat?
• Ne ovat ftaalihapon estereitä ja niitä käytetään pehmentiminä PVC:n tuotannossa.
• Pehmentimien painosuhde PVC:ssä on 30-51%. Käsineissä todellinen suhde on n. 50%.
• Ftalaattien suurin ongelma on siinä, että ne eivät ole kemiallisesti sidottuja. PVC:n elämänkaaren aikana voi vapautua ftalaatteja ja ne voivat saastuttaa ilmaa, maaperää ja vettä.
• Viimeisenä, muttei vähimpänä, se voi vaarantaa kaikki elävät organismit, mukaanlukien ihmiset.
• Ftalaattia sisältävien työkäsineiden käytön aikana sen on mahdollista joutua käyttäjän verenkiertoon suoran ihokontaktin seurauksena.
• Ihmisen keho pystyy poistamaan 60-90% kehon ftalaateista, mutta loput kerääntyvät kehoon. Tämänkaltaisia käsineitä käytettäessä ftalaatit ovat erittäin vaarallisia käyttäjän terveydelle.

Esimerkkejä terveysvaaroista:

• Immuniteetin heikkeneminen,
• Keuhkojen, maksan ja munuaisten toiminnan vaarantuminen
• Allergioiden ja astman riskin kohoaminen,
• Negatiivinen vaikutus verenhyytymiselle ja hormonaaliselle sekä lisääntymisjärjestelmälle, erityisesti teini-ikäisillä ja nuorilla miehillä.

Ftalaatiton tuotanto DG Tachovissa

• Vuonna 2012 DG Tachov aloitti ftalaatittoman tuotantonsa
• Ftalaattipehmentimet on korvattu ftalaatittomilla pehmentimillä, jotka eivät vaaranna käyttäjiensä terveyttä eikä luontoympäristöä.
• DG Tachov käyttää PVC-käsineiden valmistuksessa Mesamoll-pehmennintä, joka soveltuu myös elintarvikekäyttöön.
• DG Tachov eroaa suurimmasta osasta kilpailijoitaan tarjoamalla suojatyökäsineitä, jotka suojaavat ftalaattien haitallisilta vaikutuksilta.

 

ryby

THE PROJECTUNIE

STRENGHTENING EXPORT PERFORMANCE OF DG TACHOV VIA INTERNATIONAL TRADE FAIRS“ is financially supported by the European Union.


We will attendent:
Intersec Dubai (UAE 2016)
National Hardware Show Las Vegas (USA 2016)
Expoprotection (Paris 2016)
Intersec Dubai (UAE 2017)
A+A Düseldorf (Germany 2017)
Intersec Dubai (UAE 2018)
Eisenwarenmesse Köln (GERMANY 2018)
Euro Safety Tampere (FINLAND 2018)
Expoprotection Paris (FRANCE 2018)
Dubaj (UAE 2019)
A+A Düsseldorf (Germany 2019)
Intersec Dubai (UAE 2020)
Eisenwarenmesse Köln (GERMANY 2020)

unie

Gloves Dg Tachov

DG TACHOV s.r.o.