dg tachov jaro

PVC HANDSKER FRA TACHOV

rukavice 001Selskapet DG Tachov s.r.o. er den eneste produsenten av dyppede arbeidshansker i Tsjekkia og en av de få som fortsatt er aktive i Europa. Vi tilbyr kvalitative dyppede arbeidshansker av forskjellige størrelser, farger og lengder. Hansker laget i Tachov dyppes i PVC-pasta. Hansker er mye brukt i alle næringer, industri og husholdninger og gir et høyt beskyttelsesnivå mot mekaniske, kjemiske og biologiske farer. Alle hansker oppfyller kravene i EN 420, EN 374 og EN 388 standarder. Produksjonslinjene for DG Tachov er også tilgjengelige for relativt mindre produksjonsserier. Dermed kan de skreddersys til spesielle kundebehov under streng kvalitetskontroll.

Hovedformålet med selskapet er å tilby kundene et omfattende utvalg av profesjonelle tilnærminger, kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser og fremfor alt å være en pålitelig partner innen levering av personlig verneutstyr. Derfor bare her kan du velge pålitelige beskyttelseshansker for alle aktiviteter som beskytter hendene dine effektivt. Hovedprioriteten er fremfor alt kundens tilfredshet, og vi ønsker derfor å tilpasse seg deres behov. Vi leverer varer fra 200 stykker, avhengig av ditt valg av farge, størrelse etc.

Produksjonen startet i 1958. En radikal fornyelse av hele fabrikken begynte i 1999. Modernisering av produksjonsprosesser i samarbeid med utenlandske og innenlandske eksperter forbedret kompetansen og erfaringen til de ansatte som sikrer kvalitetsprodukter. Giftige ftalater i moderne DG Tachov beskyttelseshansker erstattes av mykemidler av anbefalte BASF- og LANXESS-eksperter. Standardproduksjonsprogrammet inneholder mer enn 100 navn på hansker i forskjellige størrelser, farger og lengder.dg tachov ekologicke rukavice DG

PRODUKSJON UTEN FTALATER

Hva er ftalater?
- Disse er ftalsyreestere som brukes som myknere ved fremstilling av PVC.
- Massefraksjonen av myknere i PVC er 30-51%. I tilfelle av hansker er prosentandelen faktisk omtrent 50%.
- Hovedproblemet med ftalater er at de ikke er kjemisk bundet. Gjennom hele livssyklusen kan ftalater frigjøre stoffer i PVC og forurense luft, jord og vann.
- Sist men ikke minst kan det true alle levende organismer, inkludert mennesker.
- Ved bruk av arbeidshansker med ftalater, takket være direkte kontakt med huden, kan de lett komme inn i brukerens blodstrøm.
- Den menneskelige organismen kan eliminere 60-90% ftalater fra kroppen, men resten akkumuleres i det, og ved bruk av slike arbeidshansker med ftalater, truer de brukerens helse veldig alvorlig.

Spesifikke eksempler på helserisiko:

- Svekkelse av det menneskelige immunforsvaret,
- Trussel mot lunge-, lever- og nyrefunksjon,
- Økt risiko for allergi og astma,
Negativ effekt på blodkoagulasjonen, hormonelle og reproduktive systemer, spesielt hos barn og ungdom.

Produksjon uten ftalater i selskapet DG Tachov

- I 2012 startet DG Tachov produksjon uten ftalater.
- Ftalatmyknere har blitt erstattet med mykemidler uten ftalater, som ikke true brukernes helse og true ikke det naturlige miljøet.
- For produksjon av PVC-hansker bruker selskapet DG Tachov mykner Mesamoll. Dette mykner er også egnet for næringsmiddelindustrien.
- Selskapet DG Tachov skiller seg fra de aller fleste konkurrenter ved å tilby beskyttende arbeidshansker med beskyttelse mot de farlige effekter av ftalater.

ryby

THE PROJECTUNIE

STRENGHTENING EXPORT PERFORMANCE OF DG TACHOV VIA INTERNATIONAL TRADE FAIRS“ is financially supported by the European Union.


We will attendent:
Intersec Dubai (UAE 2016)
National Hardware Show Las Vegas (USA 2016)
Expoprotection (Paris 2016)
Intersec Dubai (UAE 2017)
A+A Düseldorf (Germany 2017)
Intersec Dubai (UAE 2018)
Eisenwarenmesse Köln (GERMANY 2018)
Euro Safety Tampere (FINLAND 2018)
Expoprotection Paris (FRANCE 2018)
Dubaj (UAE 2019)
A+A Düsseldorf (Germany 2019)
Intersec Dubai (UAE 2020)
Eisenwarenmesse Köln (GERMANY 2020)

unie

Gloves Dg Tachov

DG TACHOV s.r.o.